FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Find spørgsmål og svar på ofte stillede spørgsmål omkring hastighedsoptimering. Hvis dit spørgsmål ikke bliver besvaret her, så er du velkommen til at skrive en mail.
Kan du kort forklare mig, hvad denne service kan gøre for min hjemmeside?

Lynpadden sørger for at din hjemmeside bliver så hurtig som mulig. Den gennemsnitlige bruger har ingen tålmodighed, så hvert sekund din hjemmeside loader risikerer du, at dine besøgende forlader siden igen. En hurtig hjemmeside resulterer i højere placering på Google, højere konvertering, og giver generelt en bedre oplevelse for dine besøgende.

Hvor hurtigt kan du gøre min hjemmeside?

Det afhænger i bund og grund af din hjemmeside, men det er ekstremt sjældent, at vi ikke kan gøre din hjemmeside mindst dobbelt så hurtigt som før.

Hvad har du brug for fra mig, efter jeg har købt?

Nogle kombinationer af følgende vil være nødvendige for at gennemføre hastighedsoptimeringen. (Du modtager også en mail efter bestilling):

Bemærk: Alle legitimationsoplysninger, du giver mig, slettes fra serveren, når projektet er færdiggjort. Når dit projekt er gennemført, opfordres du også til at ændre alle adgangskoder, du har givet. Før du giver mig de loginoplysninger, jeg anmoder om, skal du sørge for at teste dem for at sikre, at de fungerer. Hvis du sender os loginoplysninger, der ikke fungerer, vil dit projekt blive forsinket med mindst en arbejdsdag.

Hvor hoster du eller hvor kan du anbefale?

Lynpaddens server bliver hostet hos Kinsta det er også dem jeg klart kan anbefale.

Hvor lang tid tager det, før du er færdige?

Det kan variere meget og kommer helt an på hvor travlt jeg har, men det burde max. tage en uge, at få færdiggjort arbejdet.

Der bliver som regel skrevet, hvor lang tid I kan forvente det kan tage, over email.

Hvordan tester du min hjemmesides hastighed?

Jeg bruger to “Best practise tools” hvilket vil sige, at de er et af de to mest betroede hastighedstools.

Den ene er Google egen hastigheds værktøj. – Google pagespeed insight

google-pagespeed-insight

google-pagespeed-insight

Det andet tool – Gtmetrix
Kan du garantere en højere pagespeedscore på googles pagespeed insight og Gtmterix?

Ja, medmindre din hjemmeside gør brug af mange eksterne tredjepartressourcer (dvs. ting, der bruges af din hjemmeside, men ikke serveret fra din server), er jeg sikker på at få dig ind i det grønne felt på Googles PageSpeed Insights-værktøj til både mobil og skrivebord ( og forbedre din hjemmesides karakterer på andre sådanne værktøjer). Det er dog ikke Lynpaddens garanti 100%. Mit mål er optimere den virkelige verdens ydeevne i forhold til din hjemmeside, ikke nødvendigvis bedre karakterer / scoringer på dette (eller andre) bedste praksisværktøj.

Lad mig tydeliggøre:

Værktøjer som PageSpeed Insights (Pingdom, GTmetrix, Tænk med Google, osv.) er, hvad der kaldes generelle “Best Practices” -værktøjer. Som værktøjer har de deres plads, og vi gennemfører faktisk alle bedste praksis, der er mulige at gennemføre; men disse værktøjer er ikke rigtige præstationsprøvningsplatforme på verdensplan, og de kan heller ikke ‘kende’ hvilke af deres anbefalinger der i sidste ende er handlingsmæssige eller til det bedste for lige præcis den hjemmeside.

Dette er hvad GTmetrix siger om deres eget værktøj

gtmetrix eget værktøj

gtmetrix eget værktøj

Vil min hjemmeside også blive hurtigere på mobil?

Ja, den vil være næsten lige så hurtig som desktop versionen.

Vil arbejdet blive lavet på min live hjemmeside?

Nej, ikke i alle tilfælde, kommer an på, hvor stort et behov der er for det. jeg laver det som regel på en lokal server for at undgå fejl på den live version.

Er der potentiale for afbrydelse af min live hjemmeside?

Kun når den færdige udgave bliver implementeret, hvilket kun vil tage omkring en halv time.

Er der potentiale for at min hjemmeside eller dele af den til at blive smadret?

Jeg kommer til at arbejde med din hjemmeside på en lokal computer, så du vil ikke se en ændring, før vi udskifter din hjemmeside med den optimerede version.

Der er bogstaveligt talt milliarder af variabler i spil. Mens resultaterne af det meste af, hvad jeg vil gennemføre, er forudsigelige, er nogle ikke. Hvis din hjemmeside bruger et dårligt kodet tema, nogle tvivlsomme plugins, har en fejl eller malkonfigureret server eller filsystem (osv.) Dette øger chancen for udfald.

Jeg gemmer i alle tilfælde en version af din hjemmeside, før jeg går i gang med arbejdet.

Kommer du til at arbejde med min hjemmesides server/database/backend osv?

Ja, hvis der er behov for det, ellers ikke.

Arbejder du med hjemmesider der ikke er lanceret endnu?

Nej, jeg arbejder med færdiglavede hjemmesider. Det ville ikke give mening, at optimere en hjemmeside der ikke endnu er færdiglavet.

Jeg har mange annoncer / tredjeparts ressourcer på min hjemmeside. Kan du gøre dem hurtigere?

Annoncer / tredjeparts ressourcer (ting brugt af din hjemmeside, men ikke rent faktisk serveret fra din server) kan ikke selv gøres hurtigere, da ingen kan få adgang til serveren, hvorfra de serveres.

Men! – At gøre din hjemmeside så hurtig som muligt vil gøre annoncer / tredjeparts ressourcer til, at begynde at blive læst hurtigere end før, hvilket giver din hjemmeside en fordel.

Hvornår kan man ringe til support? Hvad er jeres arbejdstider?

Mandag til fredag fra 9:00 – 17:00 – +45 23 41 78 57

Hvad er din tilbagebetalings garanti?

Jeg kører på princippet No Cure No Pay! Det vil sige, at hvis jeg ikke kan gøre din hjemmeside hurtigere, så skal I ikke betale en rød reje!
Ud over det, så har jeg en 30 dages tilbagebetalinggaranti som lyder på, at I kan få pengene tilbage, hvis I ikke er tilfredse med arbejdet. Det vil derfor sige, at jeg sætter jeres hjemmeside tilbage, til sådan som den var, før jeg startede arbejdet på den.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har et spørgsmål, der ikke besvares her?

Hvis du ikke kan finde svar her, eller på resten af siden, så send venligst en mail til Lynpadden. Enten ved vores kontakt formular eller denne mail – [email protected]

Har du stadig spørgsmål?

Indtast dit nummer, så ringer jeg tilbage.

DK flag

Vil du vide om din hjemmeside er hurtig nok?